Рецепти міцної аджики LU.NET.UA - Захист інформації в інтернеті

 

LU.NET.UA - Захист інформації в інтернеті

:: Меню ::

Головна
Введення

Частина I.
Вивчення мети

1. Попередній збір даних
2. Сканування
3. Інвентаризація

Частина II.
Уразливість систем

4. Уразливість Windows 95/98/me
5. Уразливість Windows NT
6. Уразливість Windows 2000

Частина III.
Уразливість мереж

9. Уразливість видалених з'єднань, РВХ, Voicemail і віртуальних приватних мереж
10. Мережеві пристрої
11. Брандмауери
12. Атаки DOS

   Частина IV.
Уразливість програмного забезпечення

13. Вади засобів видаленого управління
14. Розширені методи
15. Уразливість в Web
16. Атаки на користувачів Internet
 Братани
Карта сайту
Добавити у вибране

:: Друзі ::

 
--

:: Статистика ::

 

 

 

 

 

 

Услуги

Рецепти міцної аджики

Аджика грузинська із сушеного перцю з горіхами

200 г сушеного стручкового червоного гострого перцю, 50 г волоських горіхів, 60 г часнику, 60 г солі, 15 г меленого коріандру, 25 г хмелі-сунелі, щіпка меленої кориці

Стручки сушеного гострого червоного перцю замочити у воді на 1 год, потім воду злити. Пропустити перець, часник і горіхи через м’ясорубку. Додати коріандр, хмелі-сунелі, корицю й сіль, ретельно перемішати. Аджику перекласти в суху чисту банку. Зберігати в холодильнику.

Аджика «Кавказька»

1 кг гострого перцю, 500 г часнику, по 50—70 г зелені кінзи, кропу, базиліку, 50 г солі, 5 г коріандру

Перець, часник і зелень пропустити через м’ясорубку або подрібнити у блендері. Коріандр прогріти на сухій сковороді й перемолоти. Змішати з подрібненою масою, додати сіль, перемішати. Аджику розкласти в сухі банки. Зберігати в прохолодному місці.

Українськи страви консервування Рецепти міцної аджики

:: Реклама ::

 


:: Посилання ::

 


:: Рекомендуємо ::

 


 

 

 

 

 

Copyright ©  2008